Golf

 

Golf & Country Club La Marquesa – Rojales

Er zijn vele golfbanen langs de Costa’s en als U liefhebber bent is er altijd een golfbaan in de buurt. Hieronder staan er een aantal maar er zijn er nog veel meer. Prijzen verschillen maar liggen niet ver uit elkaar en zijn in sommige gevallen afhankelijk van dagdeel en temperatuur. Alles is meestal te huur inclusief golfkarretjes.

 
Met 18 holes, driving range, oefenterreinen en behulpzame golfinstructeurs is de Alicante Golf Club is een van de populairste golfbanen van het gebied en was ontworpen door golf-legende Seve Ballesteros. Thuisbasis van 18 holes, een golf par van 72 en een pittoreske parklandschap, de Alicante Golf Club beschikt over lange fairways en grote meren, die het omringende landschap weerspiegelen.
 
Thuisbasis van zowel een 18-holes golfbaan en kortere negen-holes baan, El Plantio Golf Club is geschikt voor alle niveaus en bevat een indrukwekkende golfschool. Beide cursussen variëren sterk en bevatten veel uitdagende holes, gemanicuurde greens en lange fairways.
 

Villamartin Golf Club biedt een uitstekende 18-holes golfbaan in de buurt van Alicante, met waterhindernissen, een vrij heuvelachtig terrein, buggy en uitrusting huren, professionele golfwinkel, instructeurs, praktijk putting greens, zandige bunkers en een restaurant. Verdere sportfaciliteiten in de Villamartin Golf Club heeft een zwembad en tennisbanen.

La Marquesa Golf Club heeft een 18-holesgolfbaan en werd opgericht in 1989, met een yardage van ongeveer 6400 en een golf par van 72m.
Translate »